Nog 2 dagen

6 februari 2019 - Citrus Ridge, Florida, Verenigde Staten

Wakker worden in je eigen huis en dan heerlijk ontbijten bij de buren.

Op het programma boggy Creek airboat adventures een familie gerund bedrijf... We begonnen daar met een bezoekje aan een opgezet indianendorp.. leuk mens in de klederdracht die verteld over de indianenverhalen die daar plaats hebben gevonden. En ja ik heb dit soort verhalen al vaker gehoord.. maar ze hield me echt wel geboeid.. echt een aanrader.

Daarna de airboat ik had wel een beetje mijn vraagtekens of het net zo interessant zou zijn als echt bij de everglades... het is echt hetzelfde opgezet zelfde soort boot, koptelefoon op voor de herrie... het was echt top... mooi gebied heel veel alligators gezien. Bijzondere ervaring.

Wat de bootsman wel vertelde is dat ie in de zomer misschien 10 ritjes op een dag doet en blij is als ie 1 alligator ziet omdat ze dan meer verborgen zitten... 

Het is wel zo dat ze dan ook een night tour doen waar je ze gegarandeerd ziet en hij raadde ook de sunset tour aan voor de mooie uitzichten. 

Daar ook lekker geluncht. Brisket gegeten...echt heerlijk

Daarna hadden we jajaja het kan anderhalf uur vrije tijd en zijn we op vele verzoek naar de wallmart gegaan... sommige mensen van de groep waren daar nog nooit geweest... Ik ben wel benieuwd wat ze dan morgen van de outlet vinden 😂 

In de middag hadden we een wijnproeverij.. vond ik niet heel goed opgezet... ze vertelde niet hoe je moest proeven en alle wijnen werden in hetzelfde glas geschonken. Maar het idee was leuk... heerlijke moscato wijn gedronken...

S avonds hadden we het medieval times diner... volgens mij was ik de enige die het wel grappig vond. Het was wel vet duur 69 dollar per persoon... dus weet niet of ik het had gedaan als ik het zelf moest betalen.. maar ik vond het wel lachen... ik denk dat ouders met jonge kinderen zich best kunnen vermaken daar.

Vandaag is het tijd voor de oortjes... Disney here I come!

Foto’s

4 Reacties

 1. Melanie:
  6 februari 2019
  Leuk weer om te lezen lin. En hoe vonden ze de Wallmart? Geniet nog lekker daar en jaaa we wachten natuurlijk met smart op die foto met de oren in Disney :-)
 2. Janine:
  6 februari 2019
  Leuk weer Lin.
  Jullie doen en zien echt heel veel in die paar dagen. Morgen lekker shoppen. Have fun!
 3. Linda:
  7 februari 2019
  Ja wallmart in Orlando heeft wat omzet erbij Mel hahaha.
  En nou ja de oortjes staan er haha
 4. Linda:
  7 februari 2019
  Heerlijk janine ik ga idd lekker shoppen morgen haha

Jouw reactie